top of page

Ψηφίζουμε τον Πόντιο Χρήστο Βασιλειάδη που ξεκίνησε για τον Αρκτικό Κύκλο τιμώντας τα 100 χρόνια Γεν


Ο Χρήστος Βασιλειάδης, ο νέος Πόντιος από την Θεσσαλονίκη που θέλει να υψώσει την ελληνική σημαία στον Αρκτικό Κύκλο, δεν ξεχνά πως φέτος είναι η μαύρη επέτειος των 100 χρόνων από την αδικαίωτη Γενοκτονία του Πόντου και θέλει να την τιμήσει. Αυτό θα του δώσει δύναμη να πετύχει τον στόχο του και να μας κάνει υπερήφανους. Αξίζει την ψήφο μας!

Στηρίζουμε την Προσπάθεια του Χρήστου Βασιλειάδη να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να κατακτήσει τον Αρκτικό Κύκλο.

Ο στόχος που έχει θέσει είναι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον αγώνα επιβίωσης στον Αρκτικό Κύκλο, εκεί όπου 30 θαρραλέοι από όλον τον κόσμο, θα διασχίσουν με έλκηθρο 300 χιλιόμετρα σε συνθήκες πολικού ψύχους ενώ θα μένουν σε σκηνές.

Χρήστος Βασιλειάδης:

"Το βίντεο για τον διαγωνισμό μόλις ανέβηκε. Ελπίζω να σας αρέσει. Φέτος τιμάμε τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των προγόνων μας και δεν θα μπορούσε να μην έχει μέσα την Ποντιακή Λύρα. Το να με ψηφίσετε θα σας πάρει 10 δευτερόλεπτα στην κυριολεξία. Σημαντικό είναι να κοινοποιήσετε το βίντεο ή το Link του διαγωνισμού για βοηθήσουν και οι φίλοι σας με την ψήφο τους. Link διαγωνισμού https://polar.fjallraven.com/contestant/ Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ μέσα απο την καρδιά μου.

Το "ταξίδι" για τον Αρκτικό Κύκλο ξεκίνησε και διαρκεί 28 μέρες. Χρειάζομαι την βοήθεια σου με μια απλή ψήφο που θα σου πάρει 10 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου. Σημαντικό είναι να με βοηθήσουν και οι φίλοι σου. Κοινοποίησε το link του διαγωνισμού για να δούμε την γαλανόλευκη ξανά στον Αρκτικό Κύκλο σε ένα ταξίδι επιβίωσης!!!"

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page