top of page

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση που απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων της Νότιας Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκπρόσωποι των ποντιακών συλλόγων, προσήλθαν στη φιλόξενη αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι οποίες για πρώτη φορά μετά τη σύνθεση της νέας διοίκησης, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. αλλά και τους εκπροσώπους των σωματείων, ενώ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία, με έτος ίδρυσης το 1950.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση του συζήτησε θέματα της επικαιρότητας και τις θέσεις της Ομοσπονδίας πάνω σε αυτά, όπως επίσης ενέργειες για το προσεχές διάστημα και κατά πόσον είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης αλλά και να λάβουν απαντήσεις για θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους γενικότερα.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στη Δυτική Μακεδονία σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page