Συνάντηση στο Βέρμιο έναν χρόνο μετά την εκδρομή μας στον Πόντο
- περιοδικό Πόντος
- Jun 20, 2020
- 1 min read

Σχεδόν έναν χρόνο μετά από την εκδρομή που οργάνωσε το περιοδικό "Πόντος" στον αλησμόνητο Πόντο και με πρωτοβουλία των Μάκη Μιχαηλίδη, Βασίλη Αλεξανδρίδη και Νίκου Μωυσίδη, συναντηθήκαμε, όσοι μπορούσαμε, στα υψώματα του Βερμίου στην Παναγία Σουμελά.
Στην λύρα μας συνόδεψε ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Σταύρος Μιχαηλίδης, γιος του Μάκη Μιχαηλίδη, ενώ τα νοστιμότατα ψάρια, έμνοστα άμον τη πατρίδας τα χαψία, ήταν προσφορά του ιχθυοπωλείου "Νίκος" στην Πτολεμαϊδα, του Νίκου Μωισίδη.
Αναπολήσαμε τις ωραίες στιγμές του ταξιδιού και ευχηθήκαμε να μπορέσουμε να ξαναπάμε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ευχαριστούμε τους συνταξιδιώτες μας Νίκο, Μάκη και Βασίλη (γνωστούς και από την μεγάλη τους προσφορά στα ποντιακά δρώμενα στην δυτική Μακεδονία) για την ωραία τους πρωτοβουλία.
Komentáře