top of page

Η συνεδρίαση της ΠΟΕ στην Δράμα


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη για τη νέα χρονιά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στο Δημαρχείο της Δράμας. Όπως έχει ανακοινωθεί, με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από την έναρξη της θητείας του παρόντος οργάνου, οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της θα έχουν τον χαρακτήρα του διευρυμένου και θα πραγματοποιούνται κάθε φορά σε πόλη διαφορετικού Συνδέσμου. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στους εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων σωματείων μας να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, εξασφαλίζοντας ζωντάνια και αμεσότητα στην διαδικασία.

Η αρχή είχε γίνει στο τέλος του 2019, όπου το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. συνεδρίασε στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, παρουσία πολλών εκπροσώπων των τοπικών συλλόγων καθώς και των σωματείων του Συνδέσμου Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Σε εκείνη την συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τον απολογισμό του Διεθνούς Συνεδρίου (Αθήνα 6-8/12) και της εκδήλωσης της 10ης Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή 19/01/20 σειρά είχε ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην όμορφη πόλη της Δράμας. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, με την φιλοξενία που παρείχε ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, όπως και τον Δήμαρχο με τους αντιδημάρχους για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ο Δήμαρχος της πόλης Χριστόδουλος Μαμσάκος καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ. και μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. Γιώργο Βαρυθυμιάδη έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δράμας Ιωάννης Εφραιμίδης και Μιχάλης Τάσου, καθώς και εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων του Σ.Πο.Σ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τη συγκρότηση επιτροπών, όπως επίσης και τους στόχους για την νέα χρονιά.

Με απόφαση του Δ.Σ. η επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί στις 16/02/20 στην πόλη της Βέροιας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας

Αθηνά Σωτηριάδου

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page